Fuldautomatisk rullehåndtering

Vi repræsenterer Trascar som er beliggende i udkanten af Modena. Trascar’s hovedkvarter er et areal på ca. 6.000 kvadratmeter, hvor de integrerede logistiksystemer er designet, monteret og testet inden endelig forsendelse. Trascar kan skabe automatiske palleteringssystemer, transportsystemer, automatiske industrilagre, plukke- og forsendelsesløsninger. Siden 2013 er U.T.I.T., en virksomhed specialiseret i konstruktion af automationssystemer, herunder tekstil- og farmaceutiske linjer, blevet en del af Trascar.

Hastighed, produktpleje og præcision er de vigtigste fordele, som Trascar-automatisering tilbyder inden for rullehåndtering, hvor man har opnået mange erfaringer med at flytte non-woven, papir (lamineret, klæbende, coated), plastfolie og alufolie.

Fra aflæsning af rullen fra rulleskæremaskinen eller oprulleren til pallen, pakket og mærket, kræves ingen maskinjusteringer eller menneskelig indgriben. Materialetypen, vægten og diameteren er de variabler, der skal tages i betragtning ved automatisering af aflæsningsprocessen.

Industriellehåndtering tilbyder kunderne den perfekte løsning med hensyn til kvalitet, pålidelighed og ydeevne.

Den interne håndtering af paller kræver særlig omhu for ikke at beskadige den udvendige del af rullerne og for at bevare deres renlighed. Denne operation udføres ved brug af transportører af forskellige typer, som i henhold til det håndterede produkts egenskaber tillader beskyttelse af produktet, der skal sendes.

Mærkningen af ​​rullen sker i fuld overensstemmelse med behovene for pleje og beskyttelse af værdien af ​​det behandlede produkt; operationen kan udføres samtidigt både uden for og inde i kernen for at sikre sporbarhed af det produkt, der sendes.

Slutbrugerens behov differentierer i høj grad i forhold den emballage der kræves til den rulle der forberedes, og typen af ​​palletering. Der er ruller palleteret direkte uden udvendig emballage på rullen og andre, der gennemgår dobbeltpakning for at undgå forurening i den endelige brug.

I de linjer, der er udviklet specifikt til håndtering af non woven ruller, foreslår Trascar robotforberedelse af rullerne.

 

Se video omkring: robotanlæg til emballering af non-woven ruller

Se video omkring: rulleemballage linje

Se video omkring: robotanlæg til emballering af selvklæbende papirruller

Kontakt os for et uforpligtende tilbud