Rakelstål

Vi tilbyder kvalitets rakelstål til både flexo, dybtryk, laminering og andre maskiner hvor man har behov for at rakle af- eller fjerne overskydende farve fra anilox-valsen.

Rakelståle kan være lavet af enten plastmateriale eller metal såsom stål. Rakelståle bruges også i andre tryk- og belægningsprocesser, såsom flexo- og tampontryk til samme funktion. Rakelståle varierer i tykkelse fra 0.102 mm. til 0.381 mm. eller mere, men det er sjældent at rakelståle er over 1.6 mm. En rakelstål hjælper med at lave et ensartet print. Uden et rakelstål vil en trykcylinder sandsynligvis fordele ujævne mængder af blæk og ødelægge overfladen, der hvor trykningen finder sted.

Rakelståle skal udskiftes efter tid, da de kan slides og blive ineffektive til at opretholde en ensartet fordeling af blæk. Det er vigtigt at rakelstålet er i den korrekte vinkel og korrekte position i forhold til cylinderen, og at rakelstålet har tilstrækkelig støtte til at bevare sin position, ellers kan det være, at rakelstålet ikke fungerer som forventet.

Vi tilbyder et bredt sortiment af rakelståle til både solvent og vandbaserede farver. Rakelståle fremstilles både med og uden lamella. Rakelstålet tilbydes i mange forskellige kvaliteter afhængig af kundens krav til kvalitet og levetid. Rustfritstål, longlife, excell og standard er vores mest anvendte betegnelse for rakelstålet. Vi er lagerførende med mange størrelser og kvaliteter.

Funktioner & Fordele:

  • Lavfriktionsbelægning
  • Snævre tolerancer
  • Ingen indbrudstid
  • Længere slid
  • Absolut glat og skarp af strygning

Se & download PDF’en her for at læse mere om rakelståle: Sureprint Web Brochure Latest

Kontakt os for et uforpligtende tilbud