Flexotryk Sleeves & Adapters

Tech Sleeves

Tech Sleeves® er et søsterselskab af AV Flexologic og en global producent af flexotryk sleeves og bridges. På baggrund af erfaring kombineret med innovationer stræber Tech Sleeves® med at øge kundens udskriftskvalitet og effektivitet.

Tech Sleeves tilbyder tilpassede bridges- og flexotryk sleeves til den globale flexografiske trykindustri. Tech Sleeves stræber efter at øge tryk-kvaliteten og den overordnede effektivitet ved at skabe produkter, der bruger de stærkeste materialer, der holder længere end andre flexotryk sleeve-løsninger.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Flexotryk Sleeves

Flexotryk sleeves bruges til at montere tryk klicheer på. Tryk klicheer monteres på flexotryk sleeves, som flydes op på luftdornen ved hjælp af trykluft.

I første omgang blev flexografiske tryk klicheer monteret direkte på cylindrene, men da klicheerne ikke var lette at udskifte, og anvendelsen af flere cylindre til flere jobs førte til høje omkostninger og opbevaringsproblemer, blev flexotryk sleeves udviklet.

Den største fordel med flexotryk sleeves er, at de nemt kan flydes på- og af luftdornerne. De flexografiske tryk sleeves er også kendt som "printing sleeves", "plate sleeves" eller "press sleeves".

Tech Sleeve® Light

Stærk Letvægt Flexo Tryk Sleeve

Tech Sleeve® Light bruger banebrydende teknologi og en optimeret opbygningsformel, der reducerer vægten af flexotryk sleeves og bridges/adapters, samtidig forbedres den generelle stivhed og holdbarhed af produktet.

 • Gummiforseglede kanter for at undgå kantskader
 • Metalforstærket spalte

Fordele

Op til 40 % lettere sleeve

Advanceret letvægts teknologi er med til at reducere vægten af flexotryk sleeves og minimere trykstød for fremragende trykresultater.

 • Mindre indsats og færre skader
 • Forbedret arbejdsgang.

Holdbar indre kerne

Holdbar indre kerne med en kombination af dyneema og vinylesterharpiks sikrer, at flexotryk sleeves kerne modstår det konstante tryk fra cylinderladning og aflæsning.

 • Holdbare egenskaber på længere sigt
 • Dimensionsstabilitet

Vinylesterharpiks ydre lag

Det hærdede UV ydre lag (82 ShoreD) gør vores tryk sleeves til et af de stiveste på flexotryk sleeve markedet.

 • Stærk og stiv flexotryk sleeve
 • Højtryksbestandig

 

Sleeve varianter

Gummiforseglede kanter

Forhindrer flexotryk sleeve kantskader og beskadigelse af positioneringspinner i presse- og monteringsmaskiner. Der passerer heller ikke blæk gennem det indre af flexotryk sleeve.

Smart Sleeve (RFID)

RFID indlejret sleeve, som giver mulighed for læsning og skrivning med henblik på identifikation. Arbejder med nye og eksisterende systemer fra Tech Sleeves.

Konduktivitet

Tech Sleeves tilbyder sleeves og bridges/adapters med en certificering af overensstemmelse i henhold til ATEX og NEC HAZLOC.

Læs mere om produkt- og tekniske specifikationer under ”Datablad” og se evt. videoen for et kort produktresumé.

Sammentrykkelig Flexotryk Sleeve

Spar omkostninger ved at formindske behovet for dobbeltsidet tape

Tech Sleeve’s sammentrykkelig flexotryk sleeve er designet til at eliminere behovet for sammentrykkelig dobbeltsidet monteringstape. Det betyder, at man kan spare omkostninger på tape, sparer tid og kan stadig nemt overholde trykdeadlines.

Fordele

Spar omkostninger på tape

Det sammentrykkelig ydre lag eliminerer behovet for dobbeltsidet tape, hvilket både sparer dig for omkostninger og værdifuld tid.

Hårdhedsmuligheder

Vælg den mest optimale hårdhed til dine tryk krav og fjern omkostningerne for dobbeltsidet tape med tilpasselig “Shore A” hårdhed.

 • Slidbestandig
 • Kan tilpasses efter behov

Stærk og letvægt

Den sammentrykkelig flexotryk sleeve er letvægtig, men er samtidig meget stærk. Bundlaget forhindrer glidning på pressedornen.

 • Kemisk modstandsdygtig
 • Ingen glidning

Læs mere om produkt- og tekniske specifikationer under ”Datablad”

Tryk Bridges/Adapters

Flexografiske bridges også kaldt for flexografiske adapters er pneumatiske eller hydrauliske adapters, der anvendes i den flexografiske trykindustri til at formindske mellemrums forskellen mellem en trykpressedorn og den indvendige diameter af flexotryk sleeven. De er designet til at øge størrelsen af dornen i pressen og bruges især, når den ydre diameter til trykningen er stor.

Funktioner og fordele med Tech Bridge:

Brugen af råmaterialer af høj kvalitet, som kombinationen af vinyl-ester epoxyharpiks med Tech Core letvægtsmateriale, giver høj bøjningsstyrke og formstabilitet til Tech Bridges, hvilket er med til at reducere hoppen, samtidig bliver der sikret en bedre modstand.

Tech Bridge® (Adapter)

Brugerdefinerede bridges/adapters til at hjælpe med at forbedre trykprocessen

Tech Bridge er Tech Sleeves mest avancerede bridge/adapter på markedet. Den er produceret af høj kvalitets materialer til det indre lag og epoxy resin-infunderet glasfiber. Denne kombination gør denne bridge ekstremt holdbar og modstandsdygtig over for kemikalier, varme og de belastninger, som en trykpresse udsættes for.

Fordele

Ekstrem holdbarhed

Tech Bridge er ekstremt holdbar og robust. Bygget ved hjælp af de bedste metoder og materialer betyder, at den holder længere end andre bridges/adapters, hvor man kan nemt spare for omkostninger.

Air-through eller separate-air

Tech Bridge fås i enten Air-through eller separate-air. Desuden giver ventiler muligheden for nemt at montere enhver sleeve bredde.

 • Alsidig
 • Forskellige sleeve bredder

Metal yderring standard

De ydre metalringe kommer nu som standard. De ydre metalringe forhindrer kantskader, som er en vigtig faktor for at undgå bridge/adapter skader, både utilsigtet og ved anvendelse.

Bridge/adapter varianter

Lead Edge fuld metalring

Beskytter bridges/adapterens forkant mod skader ved gentagne håndtering af flexotryk sleeves. Øger holdbarhed og levetid.

Spacer sleeve

Giver mulighed for at bruge sleeves af forskellig bredder på én bridge/adapter. Spacer sleeve giver en registreringspin til at justere alle sleeves på operatørsiden.

Miller kugleventiler

Styr bridges/adapterens luftstrøm ved at dække lufthullerne med ventiler. Ret luftstrømmen derhen, hvor det kræves, hvilket skaber fleksibilitet til at bruge flere sleeves bredder på én bridge.

Seperate-air og Air-through


Alle Tech Bridges® fås som enten Air-through eller Separat-air.

Læs mere om produkt- og tekniske specifikationer under ”Datablad” og se evt. videoen for at lære mere om Air-through og Seperate-air.

Tech Carbon+

Pneumatisk bridge/adapter

Tech Carbon+ pneumatisk bridge/adapter tilbyder brugerne den mest avancerede carbon press adapter på markedet. Adapterne er konstrueret til at kunne klare høje trykhastigheder, samtidig med at de mindsker den generelle tryk-bounce/hoppeevne.

Fordele og funktioner

Letvægt og stift

Den letteste og stiveste pneumatiske bridge/adapter på markedet, gør Tech carbon til en holdbar bridge/adapter, der er nem at løfte gennem hele arbejdsdagen.

Brugerdefineret universalforsegling

Tech Carbon+ bruger en brugerdefineret forsegling, som sikre at der ikke slipper luft mellem cylinderen og bridge/adapteren. Resultatet er med til at maksimere lufttrykket og denne forøger desuden operatørens sundhed og sikkerhed ved at forhindre spray fra snavs og blækrester ved sleeving.

Opbygningens differentiering 

Sammenlignet med andre konventionelle pneumatiske adaptere/bridges garanterer Tech Carbon’s opbygningen en lettere, stivere og mere holdbar carbon tryk adapter -> dermed kommer der mindre bounce/hoppeevne og mindre afbøjning.

Lead Edge fuld metalring

Beskytter bridges/adapterens forkant mod skader ved gentagne håndtering af flexotryk sleeves. Øger holdbarhed og levetid.

Tech Carbon+ varianter

Reserve hak, der eliminerer nedetid

Tech Carbon+ bridge/adapter er udstyret med lufthuller, der sikrer operatørens sikkerhed i tilfælde af trykopbygning i maskinen. Et andet valgfrit hak i stål eller rustfrit stål gør det muligt at udskifte det hurtigt, hvis det primære hak beskadiges.

Miller kugleventiler

Styr bridges/adapterens luftstrøm ved at dække lufthullerne med ventiler. Ret luftstrømmen derhen, hvor det kræves, hvilket skaber fleksibilitet til at bruge flere sleeves bredder på én bridge.

Seperate-air og Air-through

Alle Tech Bridges® fås som enten Air-through eller Separat-air.

Læs mere om produkt- og tekniske specifikationer under ”Datablad” og se evt. videoen for at lære mere om Air-through og Seperate-air.

Sammentrykkelige Bridge/Adapter

Optimeret til 'In The Round Sleeves'

Sammentrykkelige bridges/adapters bruges til at trykke med ‘In The Round’ sleeves (‘ITR’). Disse ‘sømløse sleeves’ anvendes generelt sammen med traditionel klichemontering til design, der kræver en kontinuerlig baggrundsfarve, såsom hvid eller lak.

Adapterens bløde ydre lag giver den komprimerbarhed, der er nødvendig for det ønskede tryk.

Fordele

Ekstrem holdbar

Denne Bridge/adapter er en specialiseret bridge/adapter, der er bygget med holdbarhed som formål. Tech Sleeve bruger det samme stærke materiale som deres Tech Bridge til at producere en adapter, der virkelig holder i lang tid.

 • Slidstærk
 • Kemisk modstandsdygtig

Hårdhedsmuligheder

Der er mulighed for at vælge ‘shore’ hårdhed der passer bedst til kundens krav fra 40, 50, 60 ShA.

 • Kan tilpasses efter krav og behov

 

Sammentrykkelige bridge/adapter funktioner

Låse

Med denne spalt er dornen og bridge/adapteren uadskillelige og sikrer tryk i høj hastighed.

Forseglede kanter

Bedre trykfordeling eller flere sleeve længder egnet til bridge/adapteren.

Læs mere om produkt- og tekniske specifikationer under ”Datablad”