Om Northern Grafics

Northern Grafics ApS er startet i Juli 2011 af Michel Undén som efter 17 år som partner i et af branchens andre firmaer valgte at starte eget firma. Samarbejde og repræsentation af markedsledende firmaer for det Skandinaviske marked er grundstenen i firmaet. Den grafiske baggrund er skabt via jobs i branchen tilbage fra 1987 hvor den første store udfordring var indenfor avistrykkerierne. Siden er hovedvægten blevet flexible packaging, labels og converting industrien i Danmark, Sverige og Norge.

Northern Grafics Aps beskæftiger i alt 5 medarbejdere fordelt på eksternt salg, internt salg og administration. Vi har fokus på Skandinavien som vort geografiske arbejdsområde og med hovedvægten på folie og papirindustrien.

Northern Grafics ApS repræsenterer markedsledende producenter af maskiner og tilbehør med hvert deres speciale og er endvidere lagerførende med mange forskellige over/underknive samt mange typer af rakelstål. Geografisk ligger vi tæt på de store indfaldsveje og kommer hurtigt til både Fyn- Jylland og Sverige.

Vi er tilgængelige via telefon, e-mails og fax. Vi imødeser et kommende godt samarbejde.