Lille agenturvirksomhed med stor service

Vi tilbyder små og store løsninger, skræddersyet til vores kunders specifikke behov.

Vores bredde produktsortiment tager os ud til mange forskellige industrier, men vores hovedsagelige kundesegment er produktionsvirksomheder inden for fødevareindustrien og medicinalindustrien med henblik på fleksibel emballage.

Vores produktsortiment henvender sig både maskinproducenter og produktionsvirksomheder med produktionsprocessorer der involverer ekstrudering, konvertering, tryk og laminering.

Vi har mulighed for at skabe værdi for vores kunder i Danmark, Sverige og Norge, takket været vores stærke og tætte relationer til vores globale samarbejdspartnere og markedsledende producenter indenfor maskiner og maskinudstyr i høj kvalitet.

Vores tætte samarbejde til vores samarbejdspartnere bidrager til at styrke vores vidensdeling, og dermed forenkle det at skabe en tilpasset løsning til vores kunder.

Sammen kan vi skabe bedre resultater

Som agenturvirksomhed er vi altid på udkig efter nye kunder og interessante samarbejdspartnere. Vi prioriterer vores samarbejdspartnere lige så højt som vores kunder, da vi er overbevist om at, en stærk forsyningskæde er med til at skabe de bedste resultater for alle.

Vi er et engageret team fordelt på internt salg, eksternt salg, marketing samt administration. Vi sørger for den daglige kundekontakt rundt i Skandinavien samt til vores samarbejdspartnere.

Vi er også repræsenteret i Sverige via vores svenske afdeling – Svenska Northern Grafics AB. Afdelingen er ledet af vores svenske repræsentant, som står for den daglige kontakt i Sverige.