Om Northern Grafics

Northern Grafics ApS er startet i juli 2011 af Michel Undén som efter 17 år som partner i et af branchens andre firmaer valgte at starte eget firma. Samarbejde og repræsentation af markedsledende firmaer for det Skandinaviske marked er grundstenen i firmaet. Den grafiske baggrund er skabt via jobs i branchen tilbage fra 1987 hvor den første store udfordring var indenfor avistrykkerierne. Siden er hovedvægten blevet flexible packaging, labels og converting industrien i Danmark, Sverige og Norge.

Northern Grafics Aps beskæftiger i alt 5 medarbejdere fordelt på eksternt salg, internt salg og administration. Vi har fokus på Skandinavien som vort geografiske arbejdsområde.

Vi er en handelsvirksomhed med et team fordelt på internt salg, eksternt salg, marketing samt administration. Vi sørger for den daglige kundekontakt rundt Skandinavien samt til vore leverandører. Hovedkontoret er lokaliseret i Gladsaxe, hvor vi også har vores lager. Vi er repræsenteret i Sverige via Svenska Northern Grafics ApS. Afdelingen er ledet af en svensk repræsentant, som står for den daglige kundekontakt.

Vi repræsenterer markedsledende producenter af maskiner og tilbehør med hvert deres speciale. Vores brede produktsortiment bringer os til mange forskellige industrier, men vi ser vores primære fokus inden for fødevareindustrien og medicinalindustrien. Vores hovedsagelige kundesegment er produktionsvirksomheder der ekstruderer, konverterer, trykker eller laminerer folier af forskellige arter.

Vi er lagerførende af mange forskellige forbrugsvarer, heriblandt over/underknive samt en bred vifte af rakelstål. Geografisk ligger vi tæt på de store indfaldsveje og kommer hurtigt til både Fyn, Jylland og Sverige. Vi er tilgængelige via telefon og e-mail.