Klichemonteringsmaskiner

AV Flexologic fra Holland er blandt de førende indenfor fremstilling af klichemonteringsmaskiner og viskositetskontrol udstyr. Northern Grafics ApS forhandler AV Flexologic’s produktsortiment i Skandinavien. Med mange installationer på det Skandinaviske marked glæder det os at kunne vise dig vores muligheder for hurtig, let og præcis montering af klicheer.

AV Flexologic’s maskineri er designet til Wide Web flexo-industrien spænder mellem manuelle, motoriserede, automatiske og fuldautomatiske monteringsmaskiner, og det understøtter forskellige bredder.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Flexo smalbane

Klichemonteringsmaskiner til smalbane

Efterhånden som smalbaneindustrien fortsætter med at vækste, øges flexo label-trykfirmaernes behov enormt. For at takle de udfordrende tendenser i flexotryk-branchen, såsom kortere og hyppigere maskinkørsler, leverer AV Flexologic løsninger til alle slags kundebehov. Derfor varierer klichemonteringsmaskinerne til etiketindustrien fra automatiske til standard manuelle maskiner.

SAMM 800 2.0

Automatiske klichemonteringsmaskiner

Automatiske SAMM 2.0 er verdens hurtigste og mest nøjagtige klichemonteringsmaskiner til smalbane industrien. Disse klichemonteringsmaskiner tilbyder uovertruffen nøjagtighed, gentagelighed og hastighed. Den næste generation af SAMM 800 er den smallere version af de prisbelønnede automatiske klichemonteringsmaskiner = SAMM 2.0 til bredbane.

 • Automatisk montering
 • Eliminerer down-time i trykprocessen
 • PDF -kvalitetsrapport
 • Strømlinet arbejdsgang

Funktioner:

1. Software til billedgenkendelse

En patenteret software, der måler den nøjagtige placering af monteringsmærkerne før og efter montering. Målingerne bruges til at placere klicheen meget præcis.

2. Automatisk trykrulle

Sikrer jævn montering uden luftindeslutninger. Den bevæger sig automatisk op og ned og giver en sikker og brugerfri montering.

3. Automatiske HD -kameraer

Ultrahøj opløsningskameraer, der bevæger sig automatisk i position. I betragtning af koordinaterne til monteringsmærkerne bevæger kameraerne sig til den præcise monteringsposition.

4. Automatisk positionering

Placeringen af klicheen sker automatisk ved hjælp af vakuummonteringsbordet og det patenterede billed genkendelsessystem.

5. Kvalitetsrapport

Monteringsmærkerne kontrolleres, og der oprettes automatisk en PDF med målingerne af billed genkendelsen.

6. Lodret bevægelig cylinder

Det tillader en fast afstand mellem kameraerne og klicheen, så der er ikke behov for fokusering af linserne. Cylinderen roterer også automatisk.

 

Læs mere om produkt- og tekniske specifikationer under ”Datablad”.

Se evt. videon for en kort forklaring på hvordan SAMM 800 2.0 fungerer.

SAMM 800 USD

Automatiske klichemonteringsmaskiner

Automatiske SAMM Upside-Down er en ekstremt præcis, hurtig og brugervenlig klichemonteringsmaskine til etiketter. Det kræver næsten ingen færdigheder hos operatøren at montere med denne klichemonteringsmaskine. Klichemonteringsmaskinen placerer klicheen automatisk ved hjælp af den patenterede billed genkendelsessoftware og det dæmpede vakuumbord.

 • Automatisk klichepositionering (5μm)
 • Hurtig og nem montering
 • Let joboprettelse og opbevaring
 • Effektiv montering uden luftbobler
 • Robust konstruktion

Funktioner:

1. Billedgenkendelse

Måler præcist placeringen af ​​monteringsmærkerne med en nøjagtighed på 5 mikron. Målingerne bruges til at placere klicheen nøjagtigt.

2. Polstret bord med vakuum

Stort og robust vakuumbord, der placerer klicheen automatisk. Det fjerner også luftbobler.

3. Automatiske kameraer i bevægelse

Højopløste Ethernet-kameraer, der bevæger sig automatisk i position. De er placeret under det polstrede bord.

4. Kvalitetskontrol

Efter montering roterer cylinderen, og monteringsnøjagtigheden kontrolleres ved hjælp af billedgenkendelse. Baseret på den indstillede tolerance afgør softwaren, om klicheen er monteret nøjagtigt og giver ‘OK’ -tegnene.

5. Spændingssystem

Dette pneumatiske spændesystem fungerer med 2 (eller flere) holdere, der er tilpasset dine behov. Velegnet til fastgørelse af cylindre og/eller flexotryk sleeves.

6. Windows 10

Windows 10 ikonbaseret AV Flexologic klichemonteringssoftware til nem joboprettelse og opbevaring. Brugergrænsefladen er optimeret til at tilbyde den bedste operatøroplevelse.

 

Læs mere om produkt- og tekniske specifikationer under ”Datablad”.

Se evt. videon for en kort forklaring på hvordan FAMM 3.0 fungerer.

MOM USD

Motoriseret klichemonteringsmaskiner

MOM USD er en ergonomisk motoriseret klichemonteringsmaskine til etiketter. Den er udstyret med alle AV Flexologic standardfunktioner og sikrer resultater af god kvalitet.

 • Nem montering
 • Ingen luftindeslutninger
 • Motoriserede kameraer med enkodere
 • Stor skærm

Funktioner:

1. Polstret bord med vakuum

Stort og robust monteringsbord med vakuum. Meget let at håndtere.

2. Motoriserede kameraer

De motoriserede kameraer justeres gennem enkoderen. De er placeret under monteringsbordet.

3. Spændingssystem

Det pneumatiske spændesystem fungerer med 2 (eller flere) holdere, der er tilpasset til dine behov. Man kan lægge cylindre og/eller flexotryk sleeves.

4. Laserpointer

Indikatorer for, hvor monteringsmærkerne er placeret for let at placere klicheerne.

5. Lodret bevægelig cylinder

Når klicheen er placeret, bevæger cylinderen sig lodret ned. Det er ikke nødvendigt at fokusere kameralinserne.

 

Læs mere om produkt- og tekniske specifikationer under ”Datablad”.

Se evt. videon for en kort forklaring på hvordan MOM USD fungerer.

TableTop

Manuelle klichemonteringsmaskiner

TableTop er klichemonteringsmaskiner til etiketter på begynder niveau. TableTop er velegnet til cylindre og/eller flexotryk sleeves, da den kan udstyres med b.la. beslag til at understøtte cylindre eller en luftaksel til flexotryk sleeves.

Funktioner:

1. Stor skærm

Den store skærm viser monteringsmærkerne som vist gennem HD -kameraerne

2. Spændingssystem eller luftdorn

Spændesystemet understøtter 2 skræddersyede holdere til cylindre. Til montering med flexotryk sleeves oprettes en tilpasset luftaksel.

3. Robust ramme

AV Flexologic bruger stål til at gøre rammen så fast som den kan være. Derfor er basen indstillet til præcis montering.

4. HD Ethernet kameraer

En højhastighedsforbindelse kombineret med skarpe billeder, zoom op til 170x.

 

Læs mere om produkt- og tekniske specifikationer under ”Datablad”.

Se evt. videon for en kort forklaring på hvordan TableTop fungerer.

Flexo bredbane

Klichemonteringsmaskiner til bredbane

Maskinerne til Wide Web flexo-industrien spænder mellem manuelle, motoriserede, automatiske og fuldautomatiske monteringsmaskiner og understøtter forskellige bredder. Der leveres komplette løsninger til enhver klichemonteringsmaskine, derfor inkluderer porteføljen understøttende udstyr såsom tilpassede flexotryk sleeves opbevaringssystemer, afmonteringsmaskiner, tapeapplikatorer og flexotryk sleeve måleudstyrs systemer.

FAMM 3.0

Fuldautomatiske klichemonteringsmaskiner

FAMM 3.0 er en tredje generations fuldautomatisk klichemonteringsmaskine, og den ideelle løsning til korte og hyppige opgaver. Disse klichemonteringsmaskiner er de mest avancerede automatiske monteringsløsning, der giver enestående hastighed, gentagelighed og nøjagtighed. FAMM har en monteringshastighed på 30 sekunder pr. kliche med en nøjagtighed på 2 mikron, mens en flexotryk sleeve-skifte kun tager 10 sekunder.

 • Operatør uafhængig montering
 • Ekstrem præcis montering
 • Fordobler kapaciteten med færre omkostninger
 • Robothåndtering af flexotryk sleeves tilgængelig
 • Robotklicheindlæsning tilgængelig
 • Robotmontering og tapning er tilgængelig

Funktioner:

1. Fuldautomatisk

Flexo klicheerne placeres fuldautomatisk med den bedst mulige nøjagtighed på 2 mikron ved hjælp af en robotmanipulator og billed genkendelsessystemet

2. Transportbånd

Nyt splittransportbånd med mulighed for at identificere klicheen fra bunden ved at læse QR -koder. Transportbåndets baggrundsbelysning og laserlinjen gør det lettere at justere klicheerne.

3. Robotmanipulator

Manipulatoren samler klicheen op og overfører den til den nøjagtige position for montering. Operatøren behøver kun at lægge klicheerne på transportbåndet.

4. To automatiske trykruller (patentanmeldt)

Den øverste trykrulle monterer halvdelen af ​​klicheen, derefter sænkes dornen ned, så den anden trykrulle kan montere resten af ​​klicheen. I løbet af denne tid har pick-up-enheden allerede placeret den næste kliche til montering.

5. Automatiske lineære motorer (patentanmeldt)

Topmoderne automatiske lineære motorer, muliggør hurtig klicheoverførsel og positionering. Kvalitetskontrollen er nu 3 gange hurtigere.

6. Automatisk dorn rotation

Dornen foretager synkrone bevægelser og roterer automatisk, hvilket giver operatørfri montering. Efter montering låses dornen automatisk op.

 

Læs mere om produkt- og tekniske specifikationer under ”Datablad”.

Se evt. videon for en kort forklaring på hvordan FAMM 3.0 fungerer.

SAMM 2.0

Automatiske klichemonteringsmaskiner

Automatiske SAMM 2.0 er verdens hurtigste og mest nøjagtige klichemonteringsmaskine med uovertruffen gentagelighed og hastighed. Den næste generation af SAMM er løsningen på almindelige tendenser i flexotryk industrien som højere kvalitetskrav, kortere og hyppigere joboprettelser. Disse udfordringer takles let med 3. generations automatisk klichemontering.

 • Automatisk klichemontering
 • Eliminerer down-time i trykprocessen pga. monteringsfejl
 • PDF -kvalitetsrapport
 • Uafhængig af operatør
 • Typisk ROI på mindre end 12 måneder

Funktioner:

1. Robotplacering (5μm)

Maskinen placerer automatisk klicheen med ekstrem nøjagtighed ved hjælp af et robotbord og den patenterede billed genkendelse.

2. Automatiske HD -kameraer

Monokrome HD -kameraer, der automatisk bevæger sig ind i den nøjagtige monteringsposition.

3. Automatisk trykrulle

Sikrer jævn montering uden luftindeslutninger. Der er ikke behov for interaktion fra operatøren.

4. Robotstøvsugerbord

Robotbord der giver montering uden betjening.

5. Kvalitetsrapport

Monteringsmærkerne kontrolleres, og der oprettes automatisk en PDF-fil med målingerne af billed genkendelsen.

6. Cylinder i lodret bevægelse

Det tillader en fast afstand mellem kameraerne og klicheen, så der er ikke behov for fokusering af linserne. Cylinderen roterer også automatisk.

 

Læs mere om produkt- og tekniske specifikationer under ”Datablad”.

Se evt. videon for en kort forklaring på hvordan SAMM 2.0 fungerer.

MOM DD+Pro

Semi-automatiske klichemonteringsmaskiner

MOM DD+ Pro er vores avancerede motoriserede klichemonteringsmaskiner med omkostningsbesparende funktioner og muligheder for maksimal nøjagtighed. Med MOM DD+ Pro klichemonteringsmaskinen er monteringen nem, hurtig og effektiv. Det er flexo-industristandarden til manuel placering af klicheer og er meget let at betjene.

 • Automatisk montering
 • Eliminerer down-time i trykprocessen pga. monteringsfejl
 • PDF -kvalitetsrapport
 • Uafhængig af operatøren
 • Typisk ROI på mindre end 12 måneder

Funktioner:

1. Lodret bevægelig cylinder

Den muliggør en fast afstand mellem kameraerne og klicheen, så der ikke er behov for fokusering af linserne. Cylinderen roterer også automatisk.

2. Automatiske HD -kameraer

Monokrome HD -kameraer, der automatisk bevæger sig ind i den nøjagtige monteringsposition.

3. Trykrulle

Eliminerer typiske “håndrulninger/hand-rolling” og luftindeslutninger

4. Easymount-software

Easymount-softwaren gør det nemt at oprette og gemme opgaver på mindre end 1 minut. Ved hjælp af maskinens kameraer genkender softwaren målene og måler afstanden mellem dem.

5. Kvalitetsrapport

Monteringsmærkerne kontrolleres, og der oprettes automatisk en PDF med målingerne af billed genkendelsen.

6. Laserpointer

Indikatorer der viser, hvor monteringsmærkerne er placeret, så klicheerne kan placeres lettere.

 

Læs mere om produkt- og tekniske specifikationer under ”Datablad”.

Se evt. videon for en kort forklaring på hvordan MOM DD+Pro fungerer.

MOM DDS

Motoriseret klichemonteringsmaskiner

MOM DDS er industristandard klichemonteringsmaskiner til manuel placering og montering af klicheer. De motoriseret klichemonteringsmaskiner er udstyret med alle AV Flexologic standardfunktioner.

 • Indgangsniveau-monteringsmaskiner
 • Let at bruge
 • Automatiske HD -kameraer
 • Lodret bevægelig cylinder baseret på gentagelsesstørrelsen
 • Monteringsbord medfølger
 • Robust rammekonstruktion

Funktioner:

1. Automatiske kameraer i bevægelse

HD -kameraerne flytter automatisk til den nøjagtige monteringsposition, der er angivet i systemet.

2. Lodret bevægelig cylinder

Cylinderen bevæger sig lodret op og ned, så der er en fast afstand mellem kameraets linse og pladen. Der er derfor ikke behov for at om-fokusere kameraerne.

3. Fast højde bord

Monteringsbord i en fast højde, der let kan flyttes op og ned for at skifte flexotryk sleeven.

4. Berøringsskærm

Stor berøringsskærm til indtastning af X- og Y -koordinaterne for mærkerne, gentagelsesstørrelserne og andre monteringsoplysninger.

5. Laserpointer

Indikatorer for, hvor monteringsmærkerne er placeret for let at placere klicheerne.

6. Automatisk låsesystem

Cantilever -system til at låse/åbne dornen op for let aflæsning af flexotryk sleeves og adapteres.

 

Læs mere om produkt- og tekniske specifikationer under ”Datablad”.

Se evt. videon for en kort forklaring på hvordan MOM DDS fungerer.

Tilhørende udstyr

RoboSLEEVE

Robotlæsser til flexotryk sleeves

RoboSLEEVE er et robot håndteringssystem til flexotryk sleeves. RoboSLEEVE henter selv den første tapede flexotryk sleeve fra “Tech Cart”, sekunder efter læsses den på klichemonteringsmaskinens dorn. Når klichemonteringsprocessen er overstået, afmonterer RoboSLEEVE flexotryksleeven og placerer den tilbage på “Tech Cart”. Klichemonteringsprocessen er sikrere og hurtigere end nogensinde. RoboSLEEVE kan også kombineres med RoboTAPE for at opnå en robotkliche og tapemontering.

 • Eliminerer manuel montering/afmontering af flexotryk sleeves
 • Sikker håndtering af flexotryk sleeves og adapter
 • Sparer tid og kræfter
 • Eliminerer flexotryk sleeves skader
 • Sparer omkostninger ved køb af nye flexotryk sleeves
 • Mulig integration med “RoboTAPE”

Funktioner:

1. Fuldautomatisk

. RoboSLEEVE henter selv den første tapede flexotryk sleeve fra “Tech Cart”, sekunder efter læsses den på klichemonteringsmaskinens dorn. Når klichemonteringsprocessen er overstået, afmonterer RoboSLEEVE flexotryk sleeven og placerer den tilbage.

2. Kan bruges til flere flexotryk sleeve størrelser

RoboSLEEVE foretager et værktøjsskifte i henhold til flexotryk sleevens indvendige diameter. Kompatibel med størrelser fra 240-1240.

3. Adapterstation

Adapterstationen bruges til at gemme alle de adaptere, der er nødvendige til de forskellige udskriftsjob og presser. RoboSLEEVE henter en adapter og indlæser den på klichemonteringsmaskinen. Derefter fortsætter den med den første flexotryk sleeve på “Tech Cart”.

4. Sikkerhedshegn

RoboSLEEVE er designet i henhold til sikkerhedsforskrifter, herunder er et sikkerhedshegn på 2 meters højde inkluderet, med en HMI -konsol placeret uden for hegnet.

5. Tech Cart (vogn)

RoboSLEEVE leveres med en Tech Cart der kan lagre op til 10 flexotryk sleeves ad gangen. Tech Cart giver en sikker og ubesværet transport af flexotryk sleeves.

6. HMI -konsol

HMI -konsollen bruges til at konfigurere job og starte indlæsning og montering. XML-filer kan indlæses i systemet for en hurtig opstart.

 

Læs mere om produkt- og tekniske specifikationer under ”Datablad”.

Se evt. videon for en kort forklaring på hvordan RoboSLEEVE fungerer.

RoboTAPE

Robotisk tape-applikator

RoboTAPE er en banebrydende patenteret løsning, der muliggør fuldautomatisk tapeapplikation på flexotryk sleeves uden noget spild af tape pga. den spiral formede tapning. Brug af RoboTAPE eliminerer manuel tapning og alle relaterede tapefejl, der forårsager tidsspild på trykprocessen.

 • Fjerner tapespild med spiraltapning
 • Fjerner manuel tapeapplikation
 • Reducer operatørrelateret down-time i trykprocessen
 • Fjern luftbobler og overlapninger
 • Ingen skæremærker på flexotryk sleeves
 • Eliminerer skader på flexotryk sleeves

Funktioner:

1. Fuldautomatisk tape montering

RoboTAPE monterer tapen fuldautomatisk inden for 30 sek. pr. flexotryk sleeve. Ydermere eliminerer spiralbåndet tapespild.

2. Ingen luftindeslutninger

Den fuldautomatiske tapemontering eliminerer luftboblerne og giver en præcis og konsekvent tapning.

3. Inkluderet taperulle

RoboTAPE har en taperulle på 250m længde inkluderet. Tapens bredde er 230mm.

4. Tapestation

Operatøren læser flexotryk sleeven/adapteren manuelt på tapningsstationens dorn. Når tapeapplikationen er afsluttet af robotten, kan operatøren fjerne den færdig tapede flexotryk sleeve.

5. Sikkerhedshegn

Robotten er omgivet af et sikkerhedshegn for at beskytte operatøren under tapningsprocessen.

6. HMI -konsol

HMI -konsollen bruges til at konfigurere job og starte tapningsprocessen. XML-filer kan indlæses i systemet for en hurtig opstart.

 

Læs mere om produkt- og tekniske specifikationer under ”Datablad”.

Se evt. videon for en kort forklaring på hvordan RoboTAPE fungerer.

RoboCELL

Robot tapning og montering

RoboCELL tilbyder komplet automatisering af prepress-afdelingen ved at levere robothåndtering af flexotryk sleeves (RoboSLEEVE), robothåndtering af tapen (RoboTAPE), robot klichemontering (RoboPLATE) og fuldautomatisk klichemontering (FAMM 3.0).

 • Fjerner tapespild med spiraltapning
 • Eliminerer skader på sleevees ved forkert håndtering
 • Reducer operatørrelateret down-time i trykprocessen
 • Fjerner luftbobler og overlapninger
 • Eliminerer manual tapning og montering

Funktioner:

1. Robot tape applikation

Robotisk påføring af spiraltape på få sekunder uden luftbobler og uden spild. (RoboTAPE)

2. Fuldautomatisk tape montering

RoboTAPE monterer tapen fuldautomatisk inden for 30 sek. pr. flexotryk sleeve. Ydermere eliminerer spiralbåndet tapespild.

3. Fuldautomatisk flexotryk sleeve håndtering

Robotten håndterer sleeves sikkert og montere/afmontere dem fra Tech Cart til tapestationen og derefter til FAMM (RoboSLEEVE).

4. Robot klicheindlæsning

Pick-up-enheden overfører klicheerne fra vognen til transportbåndet på FAMM. (RoboPLATE)

5. Fuldautomatisk montering

FAMM placerer klicheerne helt automatisk med en nøjagtighed på 2 mikron. Klicheerne monteres i 29 sekunder inklusiv en kvalitetsrapport.

5. Tech Cart

Tech Cart indeholder flexotryk sleeves der påkræves til tryk-jobbet. Efter tapning og montering af flexotryk sleeves sætter robotten det monterede flexotryk sleeve tilbage på vognen.

6. HMI -konsol

HMI -konsollen bruges til at konfigurere job og starte tapningsprocessen. XML-filer kan indlæses i systemet for en hurtig opstart.

 

Læs mere om produkt- og tekniske specifikationer under ”Datablad” (indeholder både info omkring RoboTAPE og RoboCELL).

Se evt. videon for en kort forklaring på hvordan RoboCELL fungerer.

Tech Cart

Transportere flexotryk sleeves, anilox sleeves og bridges

Med Tech Cart kræver transport af flexotryk sleeves, anilox sleeves og / eller bridges ingen ekstra fysisk indsats. Sleeves læsses og aflæsses let på grund af Tech Carts vandrette struktur.

Funktioner:

1. Konstruktion af rørformet stål

Stålkonstruktionen gør vognen ekstrem robust.

2. 360⁰ roterende hjul

Med det 360⁰ roterende hjul kan du let bevæge vognen rundt.

4. Fuldt tilpasset

Kan tilpasses til en hver flexotryk sleeve i forskellige størrelser og længder.

5. Gummiring

Flexotryk sleeven er beskyttet af gummiringene på Tech Cart, for maksimal beskyttelse.

 

Læs mere under “Datablad”

Sleeve Storage System

Flexotryk sleeve opbevaringsystem

Sleeve Storage System giver optimal opbevaring og beskyttelse af flexotryk sleeves. Den lodrette opbevaring forhindrer beskadigelse af flexotryk sleeves og forlænger flexotryk sleevens levetid, mens den pæne og organiserede struktur giver nem adgang til afhentning af flexotryk sleeves, hvilket sparer værdifuld operatørtid.

 • Manuel eller automatisk opbevaring
 • Sparer tid og kræfter
 • Beskytter flexotryk sleeves imod skader
 • Lodret opbevaring forhindrer flexotryk sleeve “swelling”
 • Tilpasset projekt

Funktioner

1. Robust modulært design

Robuste stativer med mulighed for at udvide systemet i fremtiden

2. Automatisering 

Ved gentagelse af samme tryk er det muligt, at stativerne “åbner” sig automatisk til det specifikke stativ, hvor flexotryk sleeven er placeret.

3. Fuldt tilpasset

I betragtning af klichebegrænsning er flexotryk sleeve lagringssystemet specialdesignet til at opbevare flexotryk sleeves af forskellige dimensioner.

4. Stålkonstruktion

Fremstillet af rørformet stål.

5. Beskyttelsesstifter

Stifterne er konstrueret ud fra flexotryk sleevenes indvendige diameter og forhindrer dem i at falde ned

6. Beskyttelsesmåtte

Systemet er dækket af en beskyttelsesmåtte for at undgå at beskadige flexotryk sleeve-kanterne

 

Læs mere om produkt- og tekniske specifikationer under ”Datablad”.

Se evt. videon for en kort forklaring på hvordan Sleeve Storage System fungerer.

Demounter

Fjerner klicheer og tape fra flexotryk sleeves skadefrit

Demounter fjerner klicheer og tape fra flexotryk sleeves og / eller cylindre uden at beskadige dem. Betjening af Demounteren er ubesværlig, da gummirullen fordeler kraften lige over hele klicheens bredde.

 • Sikker fjernelse af klicheer og tape
 • Ingen skader på klicheerne
 • Ergonomisk og effektiv
 • Valgfrit keglesystem til påføring af tape 

Funktioner:

1. Gummirulle

Den fordeler kraften ligeligt over hele klicheens bredde, derfor fjernes klicheen uden besvær.

2. Trykrulle

Den beskytter flexotryk sleeven og gør demonteringsprocessen lettere.

3. Fodpedal

Fodpedal i fuld bredde gør det let at rotere flexotryk sleeven.

4. Spændingssystem (valgfrit)

Demounter kan udstyres med holdere for at gøre tape påførelsen lettere.

 

Læs mere om produkt- og tekniske specifikationer under ”Datablad”.

Se evt. videon for en kort forklaring på hvordan Demounteren fungerer.

TIR-målesystem

til flexotryk sleeves

TIR målesystem analyserer kvaliteten af flexotryk sleeven eller cylinderen ved at måle “3D-landskabet” på overfladen med en nøjagtighed på 5 mikron. TIR opretter en registrering af flexotryk sleeven eller cylinderens tilstand.

Funktioner:

1. Automatisk bevægelige HD -kameraer

Ultra high definition -kameraer, der bevæger sig i henhold til de lagrede data i systemet.

2. Lodret bevægelig cylinder

Det tillader en fast afstand mellem kameraerne og klicheen, så der er ikke behov for fokusering af linserne.

3. Avanceret software

Nyeste AV MOM -software til analyse og lagring af oplysninger om flexotryk sleevens tilstand.

4. Laserscanning

Laseren scanner og analyserer 3D -landskabet på flexotryk sleeven eller dornen. Derefter oprettes en rapport.

5. Kamera til EasyReg

Ved hjælp af kalibreringsdataene ved at scanne dornen og flexotryk sleeven registreres EasyReg-tegnet.

6. Trykrulle (valgfri)

Trykrullen bruges til påføring af tape efter scanning af flexotryk sleeven. Dette eliminerer eventuelle luftbobler.

 

Læs mere om produkt- og tekniske specifikationer under ”Datablad”.

Se evt. videon for en kort forklaring på hvordan TIR-målesystemet fungerer.

TIR-målesystem til flexotryk sleeves

med Zumbach-laser

TIR målesystemet med Zumbach-laser scanner 3D-landskabet af selvklæbende flexotryk sleeves med en nøjagtighed på 1 mikron. TIR målesystemet kan nu scanne og oprette en rapport om “Twinlock” flexotryk sleeves tilstand.

Funktioner:

1. Automatisk bevægelige HD-kameraer

Ultra høj definition-kameraer, der bevæger sig i henhold til de opbevarede data i systemet

2. Zumbach-laser

Zumbach-laseren scanner og analyserer flexotryk sleevens 3D-landskab med en nøjagtighed på 1 mikron.

3. Lodret bevægelig cylinder

Den tillader en fast afstand mellem kameraerne og klicheen, så der er ikke behov for fokusering af linserne.

4. Avanceret software

Den nyeste AV MOM-software til analyse og lagring af oplysninger om flexotryk sleevens tilstand.

5. Kamera til EasyReg

Ved hjælp af kalibreringsdata fra scanning af dorn og flexotryk sleeven registreres EasyReg-tegnet.

 

Læs mere om produkt- og tekniske specifikationer under ”Datablad”.

Se evt. videon for en kort forklaring på hvordan TIR-målesystemet med Zumbach-laser fungerer.

Korrugeret

Korrugeret klichemonteringsmaskiner til postprint AV Flexologic har udviklet avancerede klichemonteringsmaskiner til bølgepapindustrien. Dette inkluderer løsninger til montering og korrekturklicheer på mylarer. Deres eftertryksmontage er avancerede med unikke funktioner og garanterer tryk i høj kvalitet.

SAMM Postprint

Automatisk korrugeret klichemonteringsmaskiner

Den automatiske SAMM Postprint er de mest avancerede klichemonteringsmaskiner til montering af klicheer på mylars. Klichemonteringsmaskiner monterer og korrekturlægger klicheer med ekstrem nøjagtighed.

 • Eliminerer monteringsrelateret down-time til trykprocessen
 • Automatisk placering af klicheer
 • Patenterede funktioner
 • Korrektur på klicheer
 • Montering i høj kvalitet

Funktioner:

1. Software til billed genkendelse

En patenteret software, der måler den nøjagtige placering af monteringsmærkerne før og efter montering. Målingerne bruges til at placere klicheen nøjagtigt.

2. En størrelse til alle cylindere

Softwaren beregner automatisk enhver forvrængning, som derefter kompenseres digitalt.

3. Automatisk positionering

Klicheen placeres ekstremt præcist ved hjælp af billed genkendelsen og vakuumbordet, der fastgør klicheen i den korrekte position.

4. Tætningscylinder

Efter montering bringes korrekturcylinderen automatisk til den korrekte position.

5. Trykrulle

Sikrer montering med lige tryk og uden luftindeslutninger.

6. Automatiske HD -kameraer

Ultra høj definition -kameraer, der bevæger sig automatisk i position. I betragtning af koordinaterne til monteringsmærkerne bevæger kameraerne sig til den præcise monteringsposition.

 

Læs mere om produkt- og tekniske specifikationer under ”Datablad”.

Se evt. videon for en kort forklaring på hvordan SAMM Postprint fungerer.

Flatmount

Korrugeret flade klichemonteringsmaskiner

Flatmount er en førende flad klichemonteringsmaskine til montering på mylars. Montering med Flatmount er meget hurtig og maksimerer effektiviteten, mens de relaterede omkostninger falder.

 • 30% hurtigere end en rund mounter
 • Automatiske HD -kameraer
 • Hurtig og let montering
 • Let job oprettelse
 • Avancerede indstillinger

Funktioner:

1. Overlay System (patenteret)

Når den første kliche er på den rigtige position, kan der tages et øjebliksbillede og bruges halvgennemsigtigt til de næste klicheer.

2. HD Ethernet kameraer

Ultra høj definition -kameraer, der bevæger sig til den nøjagtige position af monteringsmærkerne.

3. Kamera enkoder og tastatur

Kameraerne kan styres af enkodere til hurtige justeringer. Operatøren kan indtaste kommandoer via touchpaden.

4. Digital kalibrering af kamerastråle

Kamerabillederne bruges i en kalibreringsprocedure til at oprette en opslagstabel til digitalt at ‘rette’ eventuelle afvigelser i kamerastrålen ned til 10 μm over hele bredden af kamerastrålen eller flexotryk sleeven.

5. Kvalitetsrapport

Klichemonteringsmaskiner tager snapshots af monteringsmærkerne og opretter en PDF -rapport.

6. Windows 10

Windows 10 er inkluderet i AV Flexologic-monteringssoftware. Systemet er udviklet for at tilbyde den bedste operatøroplevelse.

 

Læs mere om produkt- og tekniske specifikationer under ”Datablad”.

Se evt. videon for en kort forklaring på hvordan Flatmount fungerer.

Optimount

Motoriseret korrugeret klichemonteringsmaskiner

Optimount er high-end motoriseret klichemonteringsmaskiner til montering af klicheer på mylars. Denne effektive klichemonteringsmaskine til bølgepapirindustrien er velegnet ikke kun til montering, men også til korrektur af klicheer.

 • Ideel til små ‘patches’
 • Hurtig og ergonomisk montering
 • Præcis korrektur af klicheer
 • Automatiske HD -kameraer
 • Let joboprettelse

Funktioner:

1. Overlay System (patenteret)

Når den første kliche er på den rigtige position, kan der tages et snapshot og bruges halvgennemsigtigt til de næste klicheer.

2. En størrelse til alle cylindere

Softwaren beregner automatisk enhver forvrængning, som derefter kompenseres digitalt. Denne ene monteringstromle er således velegnet til alle trykmaskiner.

3. Trykrulle (valgfri)

Sikrer montering med lige tryk og uden luftindeslutning.

4. Motoriserede HD -kameraer

Ultra høj definition -kameraer, der bevæger sig til den nøjagtige position af monteringsmærkerne.

5. Tætningscylinder

Efter montering bringes korrekturcylinderen automatisk til den korrekte position.

6. Spejlmontering

Spejlet gør det muligt for operatøren at montere uden mærkninger.

 

Læs mere om produkt- og tekniske specifikationer under ”Datablad”.

Se evt. videon for en kort forklaring på hvordan Optimount fungerer.