Klichemonteringsmaskine

AV Flexologic fra Holland er blandt de førende indenfor fremstilling af klichemonteringsmaskiner og viskositetskontrol udstyr. Northern Grafics ApS forhandler AV Flexologic´s produktsortiment i Skandinavien. Med mange installationer på det Skandinaviske marked glæder det os at kunne vise dig vores muligheder for hurtig, let og præcis montering af klicheer. Kontakt rette sælger, hvis mere information ønskes. Du er også velkommen til at skrive dig op i vores kontaktformular, og vi vil være vende tilbage indenfor kort tid.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Flexo smalbane

Klichemonteringsmaskiner til smalbane

Efterhånden som smalbaneindustrien fortsætter med at vækste, øges flexo label-trykfirmaernes behov enormt. For at takle de udfordrende tendenser i flexo-branchen, såsom kortere og hyppigere maskinkørsler, leverer AV Flexologic løsninger til alle kundebehov. Derfor varierer flexo-plademonteringsmaskinerne til etiketindustrien fra automatiske til standard manuale maskiner.

SAMM 800 2.0

Automatic SAMM 2.0 er verdens hurtigste og mest nøjagtige flexo plademonteringsmaskine til smalbane industrien. Den næste generation af SAMM tilbyder uovertruffen nøjagtighed, repeterbarhed og hastighed.

 • Automatisk montering
 • Eliminerer down-time i trykprocessen
 • PDF -kvalitetsrapport
 • Strømlinet arbejdsgang

Funktioner:

 1. Software til billedgenkendelse

En patenteret software, der måler den nøjagtige placering af monteringsmærkerne før og efter montering. Målingerne bruges til at placere pladen nøjagtigt.

 1. Automatisk trykrulle

Sikrer jævn montering uden luftindeslutninger. Den bevæger sig automatisk op og ned og giver en sikker og brugerfri montering.

 1. Automatiske HD -kameraer

Ultrahøj opløsningskameraer, der bevæger sig automatisk i position. I betragtning af koordinaterne til monteringsmærkerne bevæger kameraerne sig til den præcise monteringsposition.

 1. Automatisk positionering

Placeringen af pladen sker automatisk ved hjælp af vakuummonteringsbordet og det patenterede billedgenkendelsessystem.

 1. Kvalitetsrapport

Monteringsmærkerne kontrolleres, og der oprettes automatisk en PDF med målingerne af billedgenkendelsen.

 1. Lodret bevægelig cylinder

Det tillader en fast afstand mellem kameraerne og pladen, så der er ikke behov for fokusering af linserne. Cylinderen roterer også automatisk.

SAMM 800 USD

Automatic SAMM Upside-Down er en ekstremt præcis, hurtig og nem at bruge flexo-plademonteringsmaskine til etiketter. Det kræver næsten ingen operatørfærdigheder at montere med denne maskine.

 • Automatisk pladepositionering (5μm)
 • Hurtig og let montering
 • Let jobskabelse og opbevaring
 • Effektiv montering uden luftbobler
 • Robust konstruktion

Funktioner:

 1. Billedgenkendelse

Måler præcist placeringen af ​​monteringsmærkerne med en nøjagtighed på 5 mikron. Målingerne bruges til at placere pladen nøjagtigt.

 1. Polstret bord med vakuum

Stort og robust vakuumbord, der placerer pladen automatisk. Det fjerner også luftbobler.

 1. Automatiske kameraer i bevægelse

Højopløste Ethernet-kameraer, der bevæger sig automatisk i position. De er placeret under det polstrede bord.

 1. Kvalitetskontrol

Efter montering roterer cylinderen, og monteringsnøjagtigheden kontrolleres ved hjælp af billedgenkendelse. Baseret på den indstillede tolerance afgør softwaren, om pladen er monteret nøjagtigt og giver ‘OK’ -tegnene.

 1. Spændingssystem

Dette pneumatiske spændesystem fungerer med 2 (eller flere) holdere, der er tilpasset dine behov. Velegnet til fastgørelse af cylindre og/eller sleeves.

 1. Windows 10

Windows 10 ikonbaseret AV Flexologic-monteringssoftware til nem joboprettelse og opbevaring. Brugergrænsefladen er optimeret til at tilbyde den bedste operatøroplevelse.

MOM USD

MOM USD er en ergonomisk motoriseret monteringsmaskine til etiketter. Den er udstyret med alle AV Flexologic standardfunktioner og sikrer resultater af god kvalitet.

 • Nem montering
 • Ingen luftindeslutninger
 • Motoriserede kameraer med encodere
 • Stor skærm

Funktioner:

 1. Polstret bord med vakuum

Stort og robust monteringsbord med vakuum. Meget let at håndtere.

 1. Motoriserede kameraer

De motoriserede kameraer justeres gennem encoderen. De er placeret under monteringsbordet.

 1. Spændingssystem

Det pneumatiske spændesystem fungerer med 2 (eller flere) holdere, der er tilpasset dine behov. Du kan lægge cylindre og/eller sleeves.

 1. Laserpointer

Indikatorer for, hvor monteringsmærkerne er placeret for let at placere pladerne.

 1. Lodret bevægelig cylinder

Når pladen er placeret, bevæger cylinderen sig lodret ned. Det er ikke nødvendigt at fokusere kameralinserne.

Tabletop

TableTop er et indgangsniveau til flexo-monteringsmaskiner til etiketter. TableTop er velegnet til cylindre og / eller sleeves, da den kan udstyres med b.la. beslag til at understøtte cylindre eller en luftaksel til sleeves.

Funktioner:

 1. Stor skærm

Den store skærm viser monteringsmærkerne som vist gennem HD -kameraerne

 1. Spændingssystem eller luftdorn

Spændesystemet understøtter 2 skræddersyede holdere til cylindre. Til montering med sleeves oprettes en tilpasset luftaksel.

 1. Robust ramme

AV Flexologic bruger massivt stål til at gøre rammen så fast som den kan være. Derfor er basen indstillet til præcis montering.

 1. HD Ethernet kameraer

En højhastighedsforbindelse kombineret med skarpe billeder, zoom op til 170x.

Flexo bredbane

Klichemonteringsmaskiner til bredbane

Maskinerne til Wide Web flexo-industrien spænder mellem manuelle, motoriserede, automatiske og fuldautomatiske monteringsmaskiner og understøtter forskellige bredder. Der leveres komplette løsninger til enhver flexo trykmaskine, derfor inkluderer porteføljen understøttende udstyr såsom tilpassede flexo sleeves opbevaringssystemer, afmonteringsmaskiner, tapeapplikatorer og flexo sleeve måleudstyrs systemer.

FAMM 3.0

FAMM 3.0 er 3. generations fuldautomatisk mounter, og den ideelle løsning til korte og hyppige jobkørsler. Denne maskine er den mest avancerede automatiske monteringsløsning, der giver enestående hastighed, repeterbarhed og nøjagtighed. FAMM har en monteringshastighed på 30 sekunder pr. plade med en nøjagtighed på 2 mikron, mens et sleeveskifte kun tager 10 sekunder.

 • Operatør uafhængig montering
 • Ekstrem præcis montering
 • Fordobler kapaciteten med færre omkostninger
 • Robothåndtering af sleeves tilgængelig
 • Robotpladeindlæsning tilgængelig
 • Robotmontering og taping er tilgængelig

Funktioner:

 1. Fuldautomatisk

Flexo -pladerne placeres fuldautomatisk med den bedst mulige nøjagtighed på 2 mikron ved hjælp af en robotmanipulator og billedgenkendelsessystemet

 1. Transportbånd

Nyt splittransportbånd med mulighed for at identificere pladen fra bunden ved at læse QR -koder. Transportbåndets baggrundsbelysning og laserlinjen gør det lettere at justere pladerne.

 1. Robotmanipulator

Manipulatoren samler flexo-pladen op og overfører den til den nøjagtige position for montering. Operatøren behøver kun at lægge pladerne på transportbåndet.

 1. To automatiske trykruller (patentanmeldt)

Den øverste trykrulle monterer halvdelen af ​​pladen, derefter sænkes dornen ned, så den anden trykrulle kan montere resten af ​​pladen. I løbet af denne tid har pick-up-enheden allerede placeret den næste plade til montering.

 1. Automatiske lineære motorer (patentanmeldt)

Topmoderne automatiske lineære motorer, muliggør hurtig pladeoverførsel og positionering. Kvalitetskontrollen er nu 3 gange hurtigere.

 1. Automatisk dorn rotation

Dornen foretager synkrone bevægelser og roterer automatisk, hvilket giver operatørfri montering. Efter montering låses dornen automatisk op.

SAMM 2.0

Automatic SAMM 2.0 er verdens hurtigste og mest nøjagtige flexo- plademonteringsmaskine med uovertruffen repeterbarhed og hastighed. Den næste generation af SAMM er løsningen på almindelige tendenser i flexotrykindustrien som højere kvalitetskrav, kortere og hyppigere jobkørsler. Disse udfordringer tackles let med 3. generations automatisk montering.

 • Automatisk montering
 • Eliminerer down-time i trykprocessen der er grundet monteringsfejl
 • PDF -kvalitetsrapport
 • Operatør uafhængig
 • Typisk ROI på mindre end 12 måneder

Funktioner:

 1. Robotplacering (5μm)

Maskinen placerer automatisk flexopladen med ekstrem nøjagtighed ved hjælp af et robotbord og den patenterede billedgenkendelse.

 1. Automatiske HD -kameraer

Monokrome HD -kameraer, der automatisk bevæger sig ind i den nøjagtige monteringsposition.

 1. Automatisk trykrulle

Sikrer jævn montering uden luftindeslutninger. Ingen operatørinteraktion er nødvendig.

 1. Robotstøvsugerbord

Robotbord der giver montering uden betjening.

 1. Kvalitetsrapport

Monteringsmærkerne kontrolleres, og der oprettes automatisk en PDF-fil med målingerne af billedgenkendelsen.

 1. Cylinder i lodret bevægelse

Det tillader en fast afstand mellem kameraerne og pladen, så der er ikke behov for fokusering af linserne. Cylinderen roterer også automatisk.

MOM DD+Pro

MOM DD+ Pro er vores avancerede motoriserede flexo-pladetæller med omkostningsbesparende funktioner og muligheder for maksimal nøjagtighed. Det er flexo-industristandarden til manuel placering af plader og er meget let at betjene.

 • Automatisk montering
 • Eliminerer down-time i trykprocessen der var grundet monteringsfejl
 • PDF -kvalitetsrapport
 • Operatør uafhængig
 • Typisk ROI på mindre end 12 måneder

Funktioner:

 1. Automatisk positionering (5μm)

Maskinen placerer automatisk flexopladen med ekstrem nøjagtighed ved hjælp af et robotbord og den patenterede billedgenkendelse.

 1. Automatiske HD -kameraer

Monokrome HD -kameraer, der automatisk bevæger sig ind i den nøjagtige monteringsposition.

 1. Automatisk trykrulle

Sikrer jævn montering uden luftindeslutninger. Ingen operatørinteraktion er nødvendig.

 1. Robotstøvsugerbord

Robotbord, der giver montering uden betjening.

 1. Kvalitetsrapport

Monteringsmærkerne kontrolleres, og der oprettes automatisk en PDF med målingerne af billedgenkendelsen.

 1. Lodret bevægelig cylinder

Det tillader en fast afstand mellem kameraerne og pladen, så der er ikke behov for fokusering af linserne. Cylinderen roterer også automatisk.

MOM DDS

MOM DDS er en industristandardsmonteringsmaskine til manuel placering og montering af flexo plader. Denne motoriserede monteringsmaskine er udstyret med alle AV Flexologic standardfunktioner.

 • Entry-level monteringsmaskine
 • Let at bruge
 • Automatiske HD -kameraer
 • Lodret bevægelig cylinder baseret på gentagelsesstørrelsen
 • Monteringsbord medfølger
 • Robust rammekonstruktion

Funktioner:

 1. Automatiske kameraer i bevægelse

HD -kameraerne flytter automatisk til den nøjagtige monteringsposition, der er angivet i systemet.

 1. Lodret bevægelig cylinder

Cylinderen bevæger sig lodret op og ned, hvilket tillader en fast afstand mellem kameralinsen og pladen. Derfor er det ikke nødvendigt at re-fokusere kameraerne igen.

 1. Fast højde bord

Monteringsbord i en fast højde, der let kan flyttes op og ned for at skifte sleeven.

 1. Berøringsskærm

Stor berøringsskærm til indtastning af X- og Y -koordinaterne for mærkerne, gentagelsesstørrelserne og andre monteringsoplysninger.

 1. Laserpointer

Indikatorer for, hvor monteringsmærkerne er placeret for let at placere pladerne.

 1. Automatisk låsesystem

Cantilever -system til at låse/åbne dornen op for let læsning/aflæsning af sleeves og adaptere.

Tilhørende udstyr

RoboSLEEVE - Robotic Sleeve Loader

RoboSLEEVE er et robot håndteringssystem til sleeves. RoboSLEEVE henter selv den første tapede sleeve fra “Tech Cart”, sekunder efter læsses den på monteringsmaskinens dorn. Når plademonteringsprocessen er overstået, afmonterer RoboSLEEVE sleeven og placerer den tilbage på “Tech Cart”. Monteringsprocessen er sikrere og hurtigere end nogensinde! RoboSLEEVE kan også kombineres med RoboTAPE for at opnå en robotplade og tapemontering.

 • Eliminerer manuel montering/afmontering af sleeves
 • Sikker håndtering af sleeves og adapter
 • Sparer tid og kræfter
 • Eliminerer sleeves skader
 • Sparer omkostninger ved køb af nye ærmer
 • Mulig integration med “RoboTAPE”

Funktioner:

 1. Fuldautomatisk

. RoboSLEEVE henter selv den første tapede sleeve fra “Tech Cart”, sekunder efter læsses den på monteringsmaskinens dorn. Når plademonteringsprocessen er overstået, afmonterer RoboSLEEVE sleeven og placerer den tilbage.

 1. Kan bruges til flere sleevestørrelser

RoboSLEEVE foretager et værktøjsskifte i henhold til sleevens indvendige diameter. Kompatibel med størrelser fra 240-1240.

 1. Adapterstation

Adapterstationen bruges til at gemme alle de adaptere, der er nødvendige til de forskellige udskriftsjob og presser. RoboSLEEVE henter en adapter og indlæser den på monteringsmaskinen. Derefter fortsætter den med den første sleeve på “Tech Cart”.

 1. Sikkerhedshegn

RoboSLEEVE er designet i henhold til sikkerhedsforskrifter, herunder er et sikkerhedshegn på 2 meters højde inkluderet, med en HMI -konsol placeret uden for hegnet.

 1. Tech vogn

RoboSLEEVE leveres med en Tech Cart der kan lagre op til 10 sleeves ad gangen. Tech Cart giver en sikker og ubesværet transport af sleeves.

 1. HMI -konsol

HMI -konsollen bruges til at konfigurere job og starte indlæsning og montering. XML-filer kan indlæses i systemet for en hurtig opstart.

RoboTAPE - Robotic Tape Applicator

RoboTAPE er en banebrydende patenteret løsning, der muliggør fuldautomatisk tapeapplikation på sleeves uden noget spildmaterielle, grundet spiralbåndsmetoden. Brug af RoboTAPE elimineres manuel tapning og alle relaterede tapefejl, der forårsager tidsspild på trykprocessen.

 • Fjerner tapespild med spiraltapning
 • Fjerner manuel tapeapplikation
 • Reducer operatørrelateret down-time i trykprocessen
 • Fjern luftbobler og overlapninger
 • Ingen skæremærker på sleevene
 • Eliminerer skader på sleevene

Funktioner:

 1. Fuldautomatisk tape montering

RoboTAPE monterer tapen fuldautomatisk inden for 30 sek. pr. sleeve. Ydermere eliminerer spiralbåndet tapespild.

 1. Ingen luftindeslutninger

Den fuldautomatiske tapemontering eliminerer luftboblerne og giver en præcis og konsekvent tapning.

 1. Inkluderet taperulle

RoboTAPE har en taperulle på 250m længde inkluderet. Tapens bredde er 230mm.

 1. Tapestation

Operatøren læser sleeven/adapteren manuelt på tapningsstationens dorn. Når tapetapplikationen er afsluttet af robotten, kan operatøren fjerne den færdig tapede sleeve.

 1. Sikkerhedshegn

Robotten er omgivet af et sikkerhedshegn for at beskytte operatøren under tapningsprocessen.

 1. HMI -konsol

HMI -konsollen bruges til at konfigurere job og starte tapningsprocessen. XML-filer kan indlæses i systemet for en hurtig opstart.

RoboCELL - Robotic Taping & Mounting

RoboCELL tilbyder komplet automatisering af prepress-afdelingen ved at levere robothåndtering af sleeves (RoboSLEEVE), robothåndtering af tapen (RoboTAPE), robotplademontering (RoboPLATE) og fuldautomatisk montering (FAMM 3.0).

 • Fjerner tapespild med spiraltapning
 • Eliminerer skader på sleevene ved forkert håndtering
 • Reducer operatørrelateret down-time i trykprocessen
 • Fjern luftbobler og overlapninger
 • Eliminerer manual tapning og montering

Funktioner:

 1. Fuldautomatisk tape montering

RoboTAPE monterer tapen fuldautomatisk inden for 30 sek. pr. sleeve. Ydermere eliminerer spiralbåndet tapespild.

 1. Fuldautomatisk sleevehåndtering

Robotten håndterer sleeven sikkert og montere/afmontere dem fra Tech Cart til tapestationen og derefter til FAMM (RoboSLEEVE).

 1. Robotpladeindlæsning

Pick-up-enheden overfører pladerne fra vognen til transportbåndet på FAMM. (RoboPLATE)

 1. Fuldautomatisk montering

FAMM placerer pladerne helt automatisk med en nøjagtighed på 2 mikron. Pladerne monteres på 29 sekunder inklusivt en kvalitetsrapport.

 1. Tech Cart

Tech Cart indeholder sleevene der påkræves til tryk-jobbet. Efter tapning og montering af sleevene sætter robotten det monterede sleeve tilbage på vognen.

 1. HMI -konsol

HMI -konsollen bruges til at konfigurere job og starte tapningsprocessen. XML-filer kan indlæses i systemet for en hurtig opstart.

Tape Applicator and Demounter

TAD tillader ikke kun en sikker, hurtig og ensartet tapeapplikation, men den kan også bruges som en demounter til sikkert at afmontere flexoplader og tape fra sleeven, uden at beskadige dem.

 • Effektiv tapepåføring og demontering
 • Forhindrer skader på sleeven
 • Sikker afmontering af plader og tape
 • Alt-i-en maskine
 • Sparer tid og omkostninger

Funktioner:

 1. Teflon kniv

Hjælper med at løsne pladen fra sleeven og forhindre slid på pladen.

 1. Skærekniv

Skærer tapen problemfrit, uden at beskadige sleeven på grund af den præcise dybdejustering.

 1. Gummirulle

Tapen påføres jævnt på sleeven, uden luftindeslutninger med minimalt tapespild.

 1. Silikone rulle

Den fordeler kraften ligeligt over hele pladens bredde, derfor fjernes pladen uden besvær.

 1. Fodpedal

Dornen er motoriseret, og den roterer ved hjælp af fodpedalen.

 1. Taperulle

Let og robust taperulle, der kan drejes rundt til enhver ønsket position.

Tech Cart®

Med Tech Cart® kræver transport af tryk sleeves, anilox sleeves og / eller bridges ingen ekstra fysisk indsats. Sleeves læsses og aflæsses let på grund af dens vandrette struktur.

Funktioner:
 1. Konstruktion af rørformet stål

Stålkonstruktionen gør vognen ekstremt robust.

 1. 360⁰ roterende hjul

Med de 360⁰ roterende hjul kan du let manøvrere vognen rundt.

 1. Fuldt tilpasset

Kan tilpasses til hver en sleeve i forskellige størrelser og længder.

 1. Gummiring

Sleeven er beskyttet af gummiringene på Tech Cart, for ultimativ beskyttelse.

Sleeve Storage System

Sleeve Storage System giver optimal opbevaring og beskyttelse af tryk sleeves. Den lodrette opbevaring forhindrer beskadigelse af sleeves og forlænger sleevens levetid, mens den pæne og organiserede struktur giver nem adgang til afhentning af sleeven.

 • Manuel eller automatisk opbevaring
 • Sparer tid og kræfter
 • Beskytter sleeven imod skader
 • Lodret opbevaring forhindrer Sleeve “swelling”
 • Tilpasset projekt

 

 1. Automation

Ved gentagelse af samme tryk er det muligt, at stativerne “åbner” sig automatisk til det specifikke stativ, hvor sleeven er placeret.

 1. Fuldt tilpasset

I betragtning af pladsbegrænsning er sleevelagringssystemet specialdesignet til at opbevare sleeves af forskellige dimensioner.

 1. Stålkonstruktion

Fremstillet af rørformet stål.

 1. Berøringsskærm

Nem kontrol og adgang til databasen via en 22 “touchscreen.

 1. Automatisk sikkerhedssystem

Lysstrålesikkerhedsanordninger og trykfølsom gulvmåtte deaktiverer den automatiske proces, når sikkerhedssystemet udløses.

 1. Tilpassede ERP -forbindelser (valgfrit)

Tilpassede ERP -forbindelser kan oprettes til endnu højere automatiseringsniveauer og planlægning af produktionsforløbet.

Demounter

Demounter fjerner effektivt plader og tape fra sleeves og / eller cylindre uden at beskadige dem. Betjening af demounteren er ubesværlig, da gummirullen fordeler kraften lige over hele pladens bredde.

 • Sikker fjernelse af plader og tape
 • Ingen skader på pladerne
 • Ergonomisk og effektiv
 • Valgfrit keglesystem til tape påføring

Funktioner:

 1. Gummirulle

Den fordeler kraften ligeligt over hele pladens bredde, derfor fjernes pladen uden besvær.

 1. Trykrulle

Den beskytter sleeven og gør demonteringsprocessen lettere.

 1. Fodpedal

Fodpedal i fuld bredde gør det let at rotere sleeven.

 1. Spændingssystem (valgfrit)

Demounter kan udstyres med holdere for at gøre tape påførelsen lettere.

TIR Sleeve Measurement System

TIR analyserer kvaliteten af tryk sleeven eller cylinderen ved at måle “3D-landskabet” på overfladen med en nøjagtighed på 5 mikron. TIR opretter en registrering af sleeven eller cylinderens tilstand.

Funktioner:

 1. Automatisk bevægelige HD -kameraer

Ultra high definition -kameraer, der bevæger sig i henhold til de lagrede data i systemet.

 1. Lodret bevægelig cylinder

Det tillader en fast afstand mellem kameraerne til pladen, så der er ikke behov for fokusering af linserne.

 1. Avanceret software

Nyeste AV MOM -software til analyse og lagring af oplysninger om sleeven.

 1. Laserscanning

Laseren scanner og analyserer 3D -landskabet på sleeven eller dornen. Derefter oprettes en rapport.

 1. Kamera til EasyReg

Ved hjælp af kalibreringsdataene ved at scanne dornen og sleeven registreres Easyreg-tegnet.

 1. Trykrulle (valgfri)

Trykrullen bruges til påføring af tape efter scanning af sleeven. Dette eliminerer eventuelle luftbobler.

Corrigated

Corrigated Klichemonteringsmaskinetil postprint AV Flexologic har udviklet avancerede monteringsmaskiner til bølgepapindustrien. Dette inkluderer løsninger til montering og korrekturplader på mylarer. Deres eftertryksmontage er avancerede med unikke funktioner og garanterer udskrivning i høj kvalitet.

SAMM Postprint

Automatic SAMM Postprint er den mest avancerede monteringsmaskine til montering af flexoplader på mylars. Maskinen monterer og korrekturlægger flexopladerne med ekstrem nøjagtighed.

 • Eliminerer monteringsrelateret down-time til trykprocessen
 • Automatisk placering af plader
 • Patenterede funktioner
 • Korrektur på flexoplader
 • Montering i høj kvalitet

Funktioner:

 1. Software til billedgenkendelse

En patenteret software, der måler den nøjagtige placering af monteringsmærkerne før og efter montering. Målingerne bruges til at placere pladen nøjagtigt.

 1. En størrelse til alle cylindere

Softwaren beregner automatisk enhver forvrængning, som derefter kompenseres digitalt.

 1. Automatisk positionering

Pladen placeres ekstremt præcist ved hjælp af billedgenkendelsen og vakuumbordet, der fikserer pladen i den korrekte position.

 1. Tætningscylinder

Efter montering bringes korrekturcylinderen automatisk til den korrekte position.

 1. Trykrulle

Sikrer montering med lige tryk og uden luftindeslutninger.

 1. Automatiske HD -kameraer

Ultra high definition -kameraer, der bevæger sig automatisk i position. I betragtning af koordinaterne til monteringsmærkerne bevæger kameraerne sig til den præcise monteringsposition.

Flatmount

Flatmount er en førende flad flexo-monteringsmaskine til montering på mylars. Montering med Flat Mount er meget hurtig og maksimerer effektiviteten, mens de relaterede omkostninger falder.

 • 30% hurtigere end en rund mounter
 • Automatiske HD -kameraer
 • Hurtig og let montering
 • Let jobskabelse
 • Avancerede indstillinger

Funktioner:

 1. Overlay System (patenteret)

Når den første plade er på den rigtige position, kan der tages et øjebliksbillede og bruges halvgennemsigtigt til de næste plader.

 1. HD Ethernet kameraer

Ultra high definition -kameraer, der bevæger sig til den nøjagtige position af monteringsmærkerne.

 1. Kamera encoders og tastatur

Kameraerne kan styres af encodere til hurtige justeringer. Operatøren kan indsætte kommandoer via touchpaden.

 1. Digital kalibrering af kamerastråle

Kamerabillederne bruges i en kalibreringsprocedure til at oprette en opslagstabel til digitalt at ‘rette’ eventuelle afvigelser i kamerastrålen ned til 10 μm over hele bredden af kamerastrålen/sleeven.

 1. Kvalitetsrapport

Maskinen tager snapshots af monteringsmærkerne og opretter en PDF -rapport.

 1. Windows 10

Windows 10 er inkluderet i AV Flexologic-monteringssoftware. Systemet er udviklet for at tilbyde den bedste operatøroplevelse.

Optimount

Optimount er en high-end motoriseret monteringsmaskine til montering af flexoplader på mylars. Denne yderst effektive monteringsmaskine til bølgepapirindustrien er velegnet ikke kun til montering, men også til korrektur af flexopladerne.

 • Ideel til små patches
 • Hurtig og ergonomisk montering
 • Præcis korrektur af plader
 • Automatiske HD -kameraer
 • Let jobskabelse

Funktioner:

 1. Overlay System (patenteret)

Når den første plade er på den rigtige position, kan der tages et øjebliksbillede og bruges halvgennemsigtigt til de næste plader.

 1. En størrelse til alle cylindere

Softwaren beregner automatisk enhver forvrængning, som derefter kompenseres digitalt.

 1. Trykrulle (valgfri)

Sikrer montering med lige tryk og uden luftindeslutning.

 1. Motoriserede HD -kameraer

Ultra high definition -kameraer, der bevæger sig til den nøjagtige position af monteringsmærkerne.

 1. Tætningscylinder

Efter montering bringes korrekturcylinderen automatisk til den korrekte position.

 1. Spejlmontering

Spejlet gør det muligt for operatøren at montere uden mærkninger.