Luftaksler / chucks

Familieejet virksomhed og med speciale udelukkende indenfor fremstilling af luftaksler og chucks samt mekaniske aksler/chucks. Konstruktion med gennemgående lameller i hårdtpresset gummi ( shore 80)  vulcaniseret på en 0,2 mm stålbund. Luftaksler findes også i kompositmateriale samt i aluminium og stål hvis det ønskes. Antal ekspander kan variere fra 3 til 12 stk på radius afhængigt af kernediameter og rullevægt. Luftaksler er i fuld længde og leveres i bredde på 10, 15, 20, 27 og 33 mm.

Vore kulfiberaksler fremstilles med multilugs (lameller) og central gummislange monteret i kroppen. Klarer meget høj rullevægt samtidig med lavvægt på selve akslen.

ATEM  er kendt for høj kvalitet og lang levetid for alle kategorier af varer. Northern Grafics ApS repræsenterer ATEM i Danmark, Sverige og Norge. Vi har idag samarbejde med forskellige maskinproducenter og leverer til mange slutkunder. De viste billeder er kun et udsnit af det samlede produktsortiment vi tilbyder. Akslerne fremstilles efter kundens ønske og krav og tilpasses den enkelte maskine.

Vi håber materialet kan have skabt interesse for din virksomhed og ser frem til at modtage din henvendelse.

Venligst se mere information på ATEM hjemmeside: www.atem.it eller send en mail til: mu@northerngrafics.dk

Se & download PDF’en her:
Produktkatalog

Kontakt os for et uforpligtende tilbud