Mission:

Northern Grafics ApS er specialister i salg af produkter fra de største producenter inden for fremstilling af tilbehør og maskiner til trykkeri, konverterings- og papirindustrien i Skandinavien. Vi vægter vores serviceniveau som absolut højeste, da vi betragter det som en grundlæggende kerneværdi. Vores høje ambitionsniveau skal resultere i, at vi er den første virksomhed vores kunder tænker på når de har et behov der skal opfyldes.

Vi er det lille firma med den store service.

 

Vision:

Vi vil være den førende agenturvirksomhed i Danmark, Sverige, Norge og de Baltiske Lande indenfor salg af tilbehør og maskiner til trykkeri, konverterings- og papirindustrien. Vi tilstræber en markedsandel på 25% og dette vil vi opnå via vores høje ambitionsniveau, høje serviceniveau og vores høje kvalitetsniveau på produkter fra vores samarbejdspartnere.

 

Værdigrundlag:

Vi er en handelsvirksomhed. Vi er her for at skabe resultater. Både på bundlinjen og i industrien. Vi er ambitiøse i mål og udførelse. Vi er klar over vores eksistensgrundlag skyldes vores kunder. Vores kerneværdi stammer fra vores høje serviceniveau samt evnen til at kunne tilpasse sig vores kunders efterspørgsel. Værdigrundlaget er nøje knyttet til organisations mission og vision, da vi mener det vil sikre et fælles fodslag på rejsen imod vores fælles mål.